Nyhet

Hiphop-stjernen ønsker å samarbeide med Morrissey

GAFFA.no - alt om musikk.

A$AP Rocky ønsker å lage noe «emo, real, retro-infusion, motherfuckin’ 2018 shit» med The Smits-legenden.

I en verden hvor store stjernesamarbeid nærmest har blitt hverdagskost skal det mye til for å få musikkelskere til å heve øyenbrynene - nesten uansett hvor urealistiske samarbeidene som dukker opp i nyhetsbildet virker å være.

Nå har rapperen A$AP Rocky (bildet) foreslått et samarbeid med tidligere The Smiths-vokalist Morrissey.


LES OGSÅ: Beyoncés store Coachella-overraskelse.

I et ferskt intervju på Complex-talkshowet «Open Late With Peter Rosenberg» uttalte han følgende:

«I might have to fuck with Morrissey on some Smiths shit. Make some emo, real, retro-infusion, motherfuckin’ 2018 shit, man.»


Artikkelen fortsetter under videoen.

Om et samarbeid mellom de to skulle vise seg å bli en realitet ville det ikke være det første overraskende samarbeidet for hiphop-stjernen. Han har tidligere jobbet med Rod Stewart (samt Mark Ronson og Miguel) på låta Everyday, utgitt i 2015.


LES OGSÅ: En revolusjonerende nyhet for vinylelskere.

A$AP Rocky er for tiden i gang med å spille inn sitt kommende album, og i intervjuet med Rosenberg lover han blant annet at det kommer til å bli et «amazing fucking album», som «forhåpentligvis kommer til å endre menneskers liv». Intet mindre!

Artisten la også til at han hadde forhåpninger om at hans nye musikk ville inspirere mennesker til å lage bedre musikk, som igjen vil inspirere ham til å lage enda bedre musikk.


ANNONCE