Nyhet

Bisarr link mellom drapsmann og Taylor Swift

GAFFA.no - alt om musikk.

Mannen som angivelig skjøt og drepte fire mennesker på en Waffle House-restaurant i Nashville, Tennessee har kommet med flere konspirasjonsteorier som involverer popstjernen overfor politiet.

Det melder blant annet CNN. Ifølge nyhetskanalen skal politiet ha informert om at den da ettersøkte mannen tidligere skal ha påstått at Taylor Swift (bildet) hadde hacket både telefonen og Netflix-kontoen hans.

Opplysningene kom frem under en pressekonferanse søndag.

LES OGSÅ: The Rolling Stones med stjernelag som oppvarmere.

Mannen som er mistenkt for å ha skutt og drept fire mennesker på en Waffle House-restaurant i den amerikanske byen Nashville skal ha vært naken da ugjerningen fant sted og han rømte til fots.

Han ble senere arrestert.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Ifølge en politirapport som er gjengitt i flere amerikanske medier skal den 29 år gamle mannen ha vært i kontakt med politi og ambulansepersonell i 2016. Da forklarte han overfor dem at popstjernen Taylor Swift fulgte etter ham og trakasserte ham.

Han skal ha trodd at flere var involvert i dette, inkludert hans egen familie og politiet.

LES OGSÅ: Anmeldelse av Thirty Seconds To Mars' konsert i Oslo.

Videre i rapporten står det at mannen skal ha fortalt politiet at Taylor Swift hacket Netflix-kontoen hans og ba han om å møte henne på en hurtigmatrestaurant. Da han dukket opp skal hun ha løpt bort og forsvunnet.

ANNONCE