Nyhet

ABBA: — Vi trodde vi var glemt

GAFFA.no - alt om musikk.

Nyheten om at det blir ny musikk fra ABBA har gått sin seiersgang verden rundt. Men at det skulle bli så mye begeistring rundt om var absolutt ikke noen selvfølge, sier Björn Ulvaeus til CNN. 

— Vi trodde vi var glemt, men det virker ikke slik, sier han.

LES OGSÅ: Overraskende gjesteopptredener på Foo Fighters-konsert.

Da Ulvaeus i et intervju med CNN kommenterte nyheten om ABBAs nye låter, fortalte han at han og Benny Andersson ble kontaktet av musikkmogulen Simon Fuller. Fuller jobbet med en slags hologramteknikk som fikk de to ABBA-profilene interessert. Da de så begynte å jobbe med gamle ABBA-låter følte de begge behovet for et par nye. Og dermed skrev de et par nye sanger.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Vel i studio var det som om tiden hadde stått stille, sier Ulvaeus.

— Vi så bare på hverandre, og det var som om ikke noe tid hadde gått. Jeg antar det handler om at vi er så gode venner og at båndene mellom oss er så sterke, sier den svenske musikeren videre ifølge TT.

LES OGSÅ: Nå blir det dyrere å bruke Spotify.

Agnetha Fältskog, Benny Andersson, Björn Ulvaeus og Anni-Frid Lyngstad har imidlertid ingen planer om å stå på scenen sammen igjen. Den første av de to nye låtene, I Still Have Faith In You, skal fremføres av såkalte «ABBA-avatarer», det vil si de fire medlemmene i digital form, i en TV-sending i desember.

Siden skal abbatarene reise på verdensturné.

(©NTB)

ANNONCE