Nyhet

Superprodusenten om å jobbe med ny George Michael-singel: — Blandede følelser

GAFFA.no - alt om musikk.

Nile Rodgers medgir at det var tøft å ferdigstille singelen Fantasy – som slippes åtte måneder etter at opphavsmann George Michael gikk bort.

— Prosessen var ekstremt følelsesladd for meg. Vi var massive fans av hverandres verk, skriver Rodgers på Twitter. Da en George Michael-tilhenger uttrykte at han hadde blandede følelser for Fantasy-slippet, svarte Rodgers at det var vedkommende ikke alene om:

— Det burde du ha. Neppe er noen andres hjerte blitt dratt gjennom mer følelsesladd ambivalens enn mitt. Tårer, usikkerhet, lykke og kjærlighet.


LES OGSÅ: Foo Fighters avslører hemmelig stjernegjest.

Det var George Michael som ringte Nile Rodgers tidlig i fjor, og spurte om han ville jobbe med låten, som Michael mente kunne bli en ny singel for ham. Han gikk bort i romjulen, 53 år gammel.

Fantasy hadde radiopremiere torsdag, og er en remiks av et 1980-opptak som var ment å skulle bli med på albumet Listen Without Prejudice – men ble glemt. Den ble først sluppet som b-side i 1990, og i 2011 som et bonusspor på de luxe-versjonen av Faith-albumet.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Ifølge BBC er 80-tallslydbildet fullstendig endret, over mot en funkaktig groove med Rodgers synkoperte gitarrytmer. Ting kan også tyde på at noe av vokalen er alternative opptak til den tidligere utgitte versjonen.


LES OGSÅ: Se det første bildet av Rami Malek som Freddie Mercury.

Fansen tar godt imot Fantasy uansett: «Lytter med tårer i øynene» og «Elsker den, oppløftende og morsom – synd ikke George Michael kan være her og feire den», lyder det på sosiale medier.

(©NTB)


ANNONCE