Nyhet

Steven Tyler er syk - avbryter turné

GAFFA.no - alt om musikk.

Aerosmiths vokalist Steven Tyler (69) er syk og det amerikanske rockebandet har derfor valgt å avbryte sin pågående turne i Sør-Amerika.

Det er ikke oppgitt hva slags sykdom det dreier seg om, annet enn at det er «uventede medisinske problemer» som trenger umiddelbar behandling, heter det på gruppas hjemmeside.

LES OGSÅ: 200 kulturfolk lot seg feire av kulturministeren.


Som følge av det har bandet, som holdt konsert i São Paulo i Brasil på søndag, kansellert de siste fire konsertene på turneen – i Brasil, Chile, Argentina og Mexico.

«Til alle i Sør-Amerika … Jeg er veldig lei meg og føler at jeg har sviktet dere,» skriver Tyler i uttalelsen der det fremgår at han fulgte legens råd og fløy tilbake til USA etter konserten i São Paulo.

Artikkelen fortsetter under videoen.


«Det er ikke livstruende, men det er nødvendig at jeg gjør noe med dette nå, og får litt ro og resten og medisinsk hjelp straks for å kunne vedlikeholde og gjennomføre mine fremtidige opptredener», skriver han videre

Det er forventet at vokalisten vil bli helt frisk igjen.


LES OGSÅ: The Script til Norge.

Aerosmith ble dannet i Boston i 1971 og er et av de største og mest innflytelsesrike amerikanske rockebandene. De har solgt 66,5 millioner album i USA og har mottatt platinapriser for sine album hele tolv ganger.

(©NTB)


ANNONCE