Nyhet

Lady Gaga sendt til sykehus med store smerter - avlyser konsertopptreden

GAFFA.no - alt om musikk.

Rock In Rio-festivalen arrangeres denne helgen, uten Lady Gaga. Artisten ble sendt til sykehus med store smerter. 

Lady Gaga ble tvunget til å avlyse sin opptreden på helgens festivalopptreden i Brasil. «Gaga lider av alvorlige fysiske smerter som påvirker hennes evne til å opptre», ble det annonsert på Twitter.

LES OGSÅ: Highasakite er i studio – uten tre av medlemmene.


Artisten tok selv til Twitter senere, for å beklage til fansen: «Brasil, jeg er knust over at jeg ikke er frisk nok til å komme til Rock In Rio. Jeg ville gjort hva som helst for dere, men jeg er nødt til å ta vare på kroppen min.»

Artikkelen fortsetter under videoen.


I august presenterte Netflix en dokumentar om Lady Gaga, «Gaga: Five Foot Two». I dokumentaren åpner hun opp om helseproblemer, skriver NME. Artisten avslører at hun lider av den kroniske sykdommen fibromyalgi, en sykdom som fører til store muskelsmerter. Dokumentaren blir tilgjengelig 22. september.

LES OGSÅ: «Vi er jo åpne om det at vi stjeler sinnssykt mye».

Tidligere denne måneden skrev GAFFA om en avlyst konsert i forbindelse med hennes pågående «Joanne»-turné, etter å ha blitt syk under en utendørskonsert i New York i august. Hun skal etter planen ha konsert i København og Stockholm 21. og 23. oktober, som de nærmeste konsertene for norske fans.


ANNONCE