Nyhet

Kelis avslører endelig sin oppskrift på milkshake

GAFFA.no - alt om musikk.

I anledning National Chocolate Milkshake Day har Kelis (bildet) avslørt det som kanskje er tidenes mest etterspurte milkshake-oppskrift.

Tilbake i 2003 gikk de fleste rundt og sang med til Kelis' store hit Milkshake, som handlet om en milkshake som var så god at den lokket alle guttene til bakgården hennes. Mange har siden stilt artisten spørsmål om oppskriften på denne forlokkende milkshaken - men svaret har alltid vært det samme: «I could teach you - but I'd have to charge».

LES OGSÅ: Festivalgrunnlegger vil forbikjøre svensk likestillingslov.

Nå har imidlertid pipen fått en annen lyd, og i anledning National Chocolate Milkshake Day har Kelis langt om lenge avslørt den etterspurte oppskriften - without charge. Og den hemmelige ingrediensen? Det er selvfølgelig Baileys

Oppskriften lyder som følger:

1. Fire skjeer sjokoladeis, 2.5 dl ginger beer, 1 dl Baileys, fem stykker karamelisert ingefær og en halv teskje kajennepepper blandes i en blender med isbiter.

2. Gni honning, chili og kanelsukker over glasskanten.

3. Hell milkshake i glasset og topp med ingefærfløteskum og et stykke karamelisert ingefær.

4. Vent på at guttene kommer løpende.

LES OGSÅ: Foo Fighters åpner pub.

Den oppmerksomme leser har kanskje allerede merket seg at det er en kirsebærmilkshake, og ikke en sjokolademilkshake, Kelis drikker i musikkvideoen fra 2003, men kanskje var kirsebæret kun der for å villede?

Artikkelen fortsetter under videoen.

Kelis’ kjærlighet til mat rekker faktisk også lengre enn til bare kjølige, guttelokkende shakes. Hun har nemlig mottatt kokketrening fra Le Cordon Bleu School, utgitt kokeboken «My Life On A Plate» i 2014 og hennes seneste studioalbum, også fra 2014, bar den enkle tittelen Food.

LES OGSÅ: Stort intervju med Marilyn Manson.

Milkshake var nominert til en Grammy for «Best Urban/Alternative Performance», og nådde også høyt på de norske hitlistene.

ANNONCE