Nyhet

Gjenskaper ikonisk konsertopptreden i ny film

GAFFA.no - alt om musikk.

«Bohemian Rhapsody», filmen om Queen er ventet i 2018. Nå har gitarist Brian May delt bilder fra innspillingen.

Filmen som er regissert av Brian Singer kan skilte med skuespillere Rami Malek, Ben Hardy, Gwilym Lee og Joe Mazzello i rollene som Freddie Mercury, Roger Taylor, Brian May og John Deacon.

Planene om en Queen-film har gått gjennom en rekke produksjonsselskap og utvelgelse av skuespillere og regissører, men nå er altså innspillingene i gang.

LES OGSÅ: På studiobesøk hos Carl Louis.

Bandets gitarist Brian May delte denne uka et bilde som nok vil sette i gang nostalgifølelsen hos bandets mange fans. Det er nemlig klart at den ikoniske opptredenen Queen gjorde på Live Aid i 1985 skal overføres til filmversjonen av bandet - og scenen som ble brukt på Wembley i London har nå blitt rekonstruert for innspillingen. Se bilde av scenen under.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Live Aid var en stor veldedighetskonsert organisert av sir. Bob Geldof og Midge Ure med store artistopptredener på Wembley i London og John F. Kennedy Stadium i Philadelphia.

LES OGSÅ: Kronikk: Tomme hus trenger kunstnere.

Noen av de største artistene i verden deltok på konsertene inkludert Queen, Black Sabbath (som ble gjenforent med vokalist Ozzy Osbourne for anledningen), David Bowie, U2, Simple Minds, Dire Straits, Elton John, The Who, Paul McCartney, Judas Priest, Neil Young, Bob Dylan, Duran Duran, Tina Turner, Led Zeppelin (med Phil Collins på trommer) og The Rolling Stones-medlemmene Mick Jagger, Keith Richards og Ron Wood.

Under kan du få et gjensyn med Queens opptreden på Wembley.

LES OGSÅ: Forteller om sitt første møte med Queen.

ANNONCE