Nyhet

Fansen får refundert billettutgifter - ett år på etterskudd

GAFFA.no - alt om musikk.

Janet Jackson-fansen gikk til søksmål mot Live Nation.

Mange norske fans ble overlykkelige da Janet Jackson (bildet) annonserte sine turnédatoer for 2016, som også inkluderte et stopp i Oslo Spektrum 28. april. Men allerede i desember 2015 så det mørkt ut for konserten da Jackson selv skrev på Twitter at alle datoene ville bli rammet på grunn av en operasjon hun skulle igjennom. Likevel ble turnédatoene stående.

I mars 2016 kom dog nyheten om at konsertene var utsatt på ubestemt tid. Superstjernen avbrøt nemlig turnéen fordi hun var gravid. I mellomtiden har Jackson både blitt mor for første gang i en alder av 50, og deretter i ferd med å skilles fra milliardærektemannen fra Qatar.

LES OGSÅ: Gjør platecomeback.

Tidligere i år ble det klart at turnéen skulle gjenopptas, men en del fans er skuffet over å ikke ha fått tilbake billettutgiftene fra 2016. Siden turnéen teknisk sett ikke ble kansellert, men utsatt på ubestemt tid har ikke Live Nation i USA refundert billettkostnadene, skriver TMZ. En gruppe fans gikk dermed til søksmål mot arrangørselskapet og har nå fått refundert billettkostnadene - over ett år på etterskudd.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Nyheten kommer bare dager etter at Jackson gjenopptok turnéen med en konsert i Louisiana. Det er fortsatt ikke kommet noen meldinger om en ny dato for den utsatte Oslo Spektrum-konserten. Allerede i mars 2016 gikk Jackson ut og lovet nye europeiske turnédatoer.

p>

LES OGSÅ: Wolf Alice til Norge.

ANNONCE