Nyhet

Nytt stjerne-samarbeid for Janet Jackson

GAFFA.no - alt om musikk.

Janet Jackson tok med seg reggaetonkongen Daddy Yankee på den første nye låten hun slipper siden 2015 – kalt Made For Now.

Det er Daddy Yankee – som har herjet på sin medvirkning med Luis Fonsi på Despacito og sin egen Dura – som innleder musikkvideoen, som er spekket med heftige dansescener filmet i Brooklyn i New York.

Der fastslår han rett og slett: «Janet Jackson – ikonisk», passende nok siden Janet Jackson tidligere i år fikk Icon-prisen under Billboard-prisutdelingen.


LES OGSÅ: Ariana Grande gråt for Aretha Franklin.

Deretter braker en fargerik gatefest løs, med et internasjonalt dansecrew fra Ghana, Nigeria, Grenada, Trinidad og USA, som Jackson selv valgte ut sammen med sin mangeårige samarbeidspartner på den kreative siden, Gil Duldulao, melder Rolling Stone.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Made For Now er ifølge en pressemelding inspirert av Janet Jacksons kjærlighet for musikk fra hele verden, og teksten handler om at vi bør nyte livet nå og gripe mulighetene, ikke bekymre oss eller vente til i morgen.

Regissør for Made For Now er Dave Meyers, som har laget en rekke av Ariana Grande og Kendrick Lamars nyeste musikkvideoer. Men videoen minner i formspråket mye om både Despacito og Cardi B.s I Like It Like That.


LES OGSÅ: Highasakite-vokalist tapte navnekampen.

Janet Jackson har ikke sluppet ny musikk siden Unbreakable i 2015. I mellomtiden er hun blitt gift, mor og skilt. I sommer la hun ut på turneen «State Of The World», som tok henne til en rekke festivaler i USA.

(©NTB)


ANNONCE