Nyhet

Utelukker ikke gjenforening

GAFFA.no - alt om musikk.

I går gikk fans av Janet Jackson hard ut på Twitter og krevde Super Bowl-rettferdighet for sangerinnen under emneknaggen #JusticeForJanet.

Årsaken var naturligvis at Justin Timberlake – duettpartneren som trakk så hardt i kostymet til Janet at en pupp ble synlig – nå er invitert tilbake for å synge i den gjeve pausen i Super Bowl-kampen i februar 2018.

— Så Justin Timberlake opptrer på Super Bowl og Janet Jackson er fremdeles bannlyst for noe han fremdeles ikke har bedt om unnskyldning for, lyder det fra en rasende Twitter-bruker og Janet Jackson-fan, kalt Natayio.

LES OGSÅ: Krever Super Bowl-rettferdighet for Janet.

Nå har kilder uttalt overfor Entertainment Tonight at Janet Jackson på ingen måte er fremmed for å gjenforenes med sin duettpartner fra 2004-showet.

— Døren er vidåpen. Hvis Justin eller teamet hans spør ville Janet opptrådt med ham på minuttet, sier den anonyme kilden som skal stå artisten nær.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Hendelsen under Super Bowl-opptredenen, som i ettertid ble kalt «Nipplegate» og var et angivelig planlagt stunt i det MTV-produserte pauseshowet, førte til skandale i USA. Kommentatorer i blant annet Rolling Stone, VH1 påpekte hvordan Jackson fikk mesteparten av skylden – og at Timberlake glatt la all skyld på henne i massehysteriet som fulgte.

LES OGSÅ: Ukas konsertanbefalinger.

ANNONCE