Nyhet

Tar farvel med konsert i Norge

GAFFA.no - alt om musikk.

Den musikalske legenden har annonsert sin avskjedsturné «Fare Thee Well...Tour». I Norge er det Oslo Konserthus som er vertskap for Baez 5. mars 2018.

I dag har Joan Baez (bildet) avslørt datoene for sin kommende turné, som ifølge Live Nation også er en avskjedsturné for den legendariske folk-artisten. Mandag 5. mars inntar hun Oslo Konserthus - og et nytt album er ventet i forbindelse med turnéen. Dette blir hennes første utgivelse siden 2008.

— 2018 vil bli mitt siste år med større turnéer. Jeg ser frem til å dra ut på veien med et vakkert nytt album som er jeg er virkelig stolt over. Jeg ønsker denne muligheten til å dele ny musikk og gamle favoritter med mine fans verden rundt velkommen, uttaler Baez i en pressemelding.


LES OGSÅ: Første artistslipp til by:Larm 2018.

Det nye albumet slippes i slutten av februar, skriver GAFFA Sverige.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Joan Baez sin karriere har strukket seg over 50 år, hun introduserte Bob Dylan til verden i 1963, marsjerte i frontlinjen til Civil Rights-bevegelsen med Martin Luther King, inspirerte Vaclav Havel til å kjempe for Tsjekkias selvstendighet og fortsetter i dag med å emosjonelt ta stilling i saker hun brenner for.


LES OGSÅ: Fats Domino er død.


Gjennom sin fantastiske karriere har hun mottatt mange priser og utmerkelser, deriblant Recording Academys Lifetime Achievement Award og Amnesty Internationals Ambassador of Conscience Award.

Billettsalget til konserten i Oslo Konserthus starter 1. november klokken 09:00 - via Ticketmaster.

ANNONCE