Nyhet

Reagerer etter at den norgesaktuelle stjernen ble befølt på scenen

GAFFA.no - alt om musikk.

Under en konsert i Las Vegas satte Harry Styles seg ned på kne ytterst på scenekanten da en tilskuer på første rad benyttet muligheten til å strekke hendene mot sangerens skritt. Nå reagerer flere på Twitter.

Da en fan grep etter popstjernens edle deler var han raskt ute og skubbet de ivrige hendene vekk. Han reiste seg hurtig og resolutt og bevegde seg bakover på scenen. Siden har opptak av hendelsen begynt å florere på nettet, noe som har ført til en del reaksjoner fra fansen.

LES OGSÅ: Adele tilbudt 200 millioner kroner fra Vegas-hotell.


Med emneknaggen #RespectHarry oppfordres det til å respektere den tidligere One Direction-sangeren og hans intimgrenser.

Artikkelen fortsetter under videoen.


I de fleste meldingene på Twitter forsøker fansen velmenende å minne folk om at selv om Harry Styles er ytterst populær og sannsynligvis figurerer som objekt for mange våte drmmer, er han stadig et mennesker. Han fortjener naturligvis også å bli respektert - og det er naturligvis ikke i orden å tafse.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingene.

Som et alternativt motsvar har en annen video også begynt å spre seg. Her har Styles igjen beveget seg ut på scenekanten, dog uten å sette seg på knærne. I stedet for å gripe uoppfordret og overdrevent ut etter den ettertraktede sangeren nøyer fansen seg i dette tilfellet med å røre hans sko med en enkelt finger.


LES OGSÅ: Innrømmer stoffmisbruk.

ANNONCE