Nyhet

Raser mot bruk av hitlåt

GAFFA.no - alt om musikk.

— Jeg støtter ikke bruk av glade sanger ved en så trist anledning, uttaler Calvin Harris.

Da den britiske statsministeren Theresa May onsdag entret scenen på den årlige konferansen for de konservative i Storbritannia, var det til lyden av Calvin Harris (bildet) og Rihannas store hit fra 2016, This is What You Came For.

LES OGSÅ: Britisk musikkpresse lovpriser norsk 16-åring.


Dette var ikke den skotske produsenten begeistret for, noe han sa klart ifra om i en melding på Twitter. 

— At det konservative partiet spiller min sang var ikke godkjent, jeg verken støtter eller bifaller at glade sanger blir spilt ved en så trist anledning.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.


Harris var ikke den eneste som vendte seg til Twitter for å få utløp for frustrasjonen. Tidligere samme kveld hadde også Florence Welch fra Florence + The Machine uttrykt misnøye med de konservatives bruk av deres cover av åttitalls-låten You've Got The Love


— Det var ikke godkjent, og hadde ikke blitt det om de hadde spurt. Fint om de kan la være å bruke musikken vår i fremtiden.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Musikernes utspill mot statsministeren var bare noen av nedturene de konservative måtte forholde seg til på en konferanse rammet av en ubuden gjest på scenen, ustoppelig hoste, og bokstaver som falt ned fra veggen bak statsministeren mens hun snakket. 

— Kan et parti som ikke klarer å lime bokstaver fast på veggen virkelig bygge et land som funker for alle? lød en humoristisk kommentar fra den irske nettavisen The Daily Edge.

LES OGSÅ: Kan bli innlemmet i Rock & Roll Hall Of Fame.


ANNONCE