Nyhet

— Overgrep rammer menn også

GAFFA.no - alt om musikk.

Tom Jones sier at overgrep og trakassering også «alltid har skjedd i musikkbransjen».

I et intervju med BBC kom Tom Jones inn på alle avsløringene i filmbransjen etter Harvey Weinstein-ballen begynte å rulle, og trakk paralleller til eget yrke.

— Det har vært folk som har klaget over forleggere og hva de har vært forventet å gjøre for å få en platekontrakt, akkurat som en filmkontrakt, sier Jones – som på spørsmål om han selv har erfart det, svarte slik:


— I begynnelsen, ja. Det var noen slike ting. Men du unngår det. Du bare går din vei. Men det som er forsøkt gjort mot kvinner, det skjer mot menn også, minnet Jones om.

LES OGSÅ: Den canadiske rockestjernen er død.

Tom Jones, i dag 77 år, sier at hendelsen tidlig i karrieren føltes «helt grusomt».


— Men så tenker du «vel, jeg må komme meg vekk fra denne personen og det kan ikke være slik. Du bør kjenne deg selv, at du ikke gjør ting bare fordi «jeg må gjøre dette». Din egen hjerne vil si det til deg. Ikke bare i showbusiness, men i alt du gjør, sier Jones, som mener at det alltid har vært slik at mennesker med makt tidvis misbruker den.

Artikkelen fortsetter under videoen.


— Men ikke alle sammen, det er gode mennesker også, hevder veteranen, som sammenligner skredet av avsløringer i filmbransjen med å ta korken av en flaske.

LES OGSÅ: Musikkmagasinet hudflettes for denne forsiden.

— Ting skjer i underholdningslivet, og noen ganger dekkes det over. Når de kommer opp i lyset, melder andre seg. Da fremkommer det ting som kanskje skulle vært ute for mange år siden.


(©NTB)

ANNONCE