Nyhet

Tom Jones til Norge

Den spreke (snart) 74-åringen holder koken.

Sir Tom Jones, og hans karakteristiske vokal, kommer til Norge for å spille på Bergenhus festning den 14. august. Artisten har fortsatt mange jern i ilden, til tross for at han snart tipper 74 år og har vært et stort navn i internasjonal musikkindustri siden midten av 60-tallet.

I løpet av karrieren har Jones vært allsidig nok til å være innom en haug av sjangre - alt fra pop, rock, R&B, country, dance, techno, soul og gospel. Man kan med andre ord vente seg et svært variert show i Bergen til sommeren. Tom Jones skal også varme opp for Morrissey under to gigantiske arenakonserter som går av stabelen i California denne våren. Mer om det kan du lese her.

Jones har en stjerne på Hollywood Walk of Fame, og mottok også Order of the British Empire i 1999. I 2006 ble han gjort til Knight Bachelor av Elizabeth II, og hans fulle navn ble dermed Sir Thomas John Woodward.


De siste årene har Tom Jones også fungert som dommer for den britiske versjonen av The Voice. I et intervju gjort i forbindelse med TV-serien, fikk Jones spørsmål om han noen gang planlegger å pensjonere seg.

— Nei! Hver dag tenker jeg over hvor lykkelig jeg er. Det er det viktigste og jeg tar aldri noe for gitt. Du er kun så god som du er - du er ikke så god som du var eller som du kan bli, sa han i intervjuet.

Det ordinære billettsalget starter onsdag 19. februar klokken 09:00.


ANNONCE