Nyhet

Nå er hun på bedringens vei

GAFFA.no - alt om musikk.

Lady Gaga melder nå på sosiale medier at hun blir «sterkere dag for dag», og «ikke kan vente med å sette seg bak pianoet igjen».

I midten av september var artisten så dårlig at hun avlyste Europa-turnéen som blant annet skulle tatt henne til København og Stockholm i oktober. Da hadde hun allerede avlyst Rock In Rio-opptredenen sin i september.

LES OGSÅ: Kendrick Lamar til Norge.


Årsaken var «alvorlige fysiske smerter», noe som ifølge BBC har sammenheng med Gagas fibromyalgi-diagnose – som hun snakket ut om i Netflix-dokumentaren «Gaga: Five Foot Two».

Foreløpig ingen konsertnyheter

Nå som Lady Gaga later til å være på bedringens vei, venter fansen spent på om det kommer en melding om nye datoer for konsertene – noe som foreløpig ikke har skjedd. På Twitter skriver hun:


«Kan ikke vente med å vende tilbake til scenen og være sammen med dere på Joanne-verdensturneen», skrev hun i helgen til sine «små monstre», som hun kaller fansen.

Artikkelen fortsetter under videoen.


I mellomtiden tvitrer Lady Gaga i vei om oktober, som er fokusmåned for brystkreft, og skriver også at hun ikke nøyer seg med bare å be hver dag:

«Jeg donerer også 1 millioner dollar til hjelpearbeidet for orkanene Harvey, irma, José, Maria og jordskjelvet i Mexico City», meldte hun søndag.

LES OGSÅ: Masseskyting på festival i USA.


(©NTB)

ANNONCE