Nyhet

Lady Gaga setter opp nye konsertdatoer i Europa

GAFFA.no - alt om musikk.

Danmark og Sverige får besøk av superstjernen i 2018.

I midten av september ble det klart at Lady Gaga (bildet) måtte utsette sine planlagte konsert i Europa på ubestemt tid grunnet sykdommen fibromyalgi. Dette gikk også ut over de to konsertene i København og Stockholm, som skulle gått av stabelen henholdsvis 21. og 23. oktober.

— Det er utrolig leit og vi håper at behandlingen hun får fungerer, uttalte Kristofer Åkesson i Live Nation til det svenske nyhetsbyrået TT.


LES OGSÅ: Kastet ut av bandet etter beskyldninger om maktmisbruk.

Nå har superstjernen satt opp nye datoer i Europa på turnéen som stadig ikke går innom Norge. De planlagte konsertene i Stockholm og København er flyttet til henholdsvis 15. og 17. februar 2018, melder arrangørselskapet Live Nation.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Lady Gaga har vunnet våde Grammy-priser og Golden Globe, samt blitt nominert til en Oscar. Hun har solgt over 30 millioner album og 150 millioner singler, noe som gjør henne til en av de mestselgende artistene gjennom tidene.


LES OGSÅ: Til sykehus med store smerter.


Hennes femte album Joanne gikk direkte inn på førsteplass på Billboard Top 200. Det var hennes fjerde album på rad som klarte denne bragden.

ANNONCE