Nyhet

Kvinnelig publikummer beskyldt for å tafse på Harry Styles

GAFFA.no - alt om musikk.

En publikummer – angivelig en kvinne – blir beskyldt for å ha tafset på Harry Styles under en konsert i USA til støtte for kampen mot brystkreft.

Den tidligere One Direction-stjernen var ute på scenekanten nær publikum, da en hånd lot til å grafse ham i skrittet. Styles skjøv hånden bort, snudde seg kjapt og vendte tilbake til tryggere grunn – lenger inn på scenen, skildrer BBC.

LES OGSÅ: Reagerer etter at den norgesaktuelle stjernen ble befølt på scenen.


Mens Styles selv hittil ikke har kommentert den angivelige hendelsen, går det varmt for seg hos fansen hans på sosiale medier.

«Han var tydelig ukomfortabel», skrev en Twitter-bruker, mens andre reagerte på at mens han sto opp for kvinner, så ble han «behandlet som et objekt». Dermed trendet hashtagen #RespectHarry sist helg.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Tirsdag sto en kvinne som hadde filmet hele hendelsen fram, og beskrev hendelsen – som skjedde da Harry Styles under fremføringen av Kiwi knelte foran publikum. Hun bekrefter at det var en jente som tok et grepa tak i skrittet hans.

— Dette er en viktig sak akkurat nå. Det er ikke bare kvinner dette skjer med, men også mannlige kjendiser, sier Jacqueline Lisinski til BBC.


LES OGSÅ: Stjernerapperen til Norge for første gang.

(©NTB)

ANNONCE