Nyhet

Utvider til sommeren

GAFFA.no - alt om musikk.

Bruce Springsteen trives så godt på Broadway at han holder teaterkonserten sin i gang til utpå sommeren.

Mandag sa Springsteen at enmannsshowet hans, som har fått sterke anmeldelser og solgte ut tvert, nå blir å se frem til 30. juni neste år.

LES OGSÅ: Krangler om musikkrettigheter.


Opprinnelig hadde Springsteen planlagt å tre ned fra teaterscenen før jul, men den voldsomme etterspørselen førte til at «Springsteen on Broadway» først ble forlenget til ut februar og nå altså til utpå sommeren.

I showet fremfører han 15 låter for de under tusen tilskuerne i teatersalen, og forteller historier rundt kjernen av sin livshistorie – om barndom, religion, arbeid og død. Washington Post mente at «Springsteen hører hjemme på Broadway», mens Rolling Stone fastslo at dette er «en av de mest overbevisende og dype forestillingene en rockemusiker har gjort i nyere historie».

Artikkelen fortsetter under videoen.


Men Springsteen-fans uten billett bør ikke glede seg for tidlig:

For å få kjøpt billett, måtte man forhåndsregistrere seg hos Ticketmaster som en såkalt «Verified Fan», en ordning som skal begrense svartebørssalg. De heldige fikk tilsendt en kode på mobil som gjorde at de fikk kjøpt maks to billetter til én forestilling.


LES OGSÅ: Ukas konsertanbefalinger.

På grunn av det som beskrives som «en overveldende deltagelse» i første runde, vil det ikke bli mulig å registrere seg nå. I stedet slipper fans som registrerte seg, men som ble plassert på vent eller ikke fikk tilsendt kode, nå til: De vil ifølge Springsteens hjemmeside bli kontaktet av Ticketmaster med tilbud om den nye konsertserien.

(©NTB)


ANNONCE