Nyhet

Taylor Swift annonserer sine første konserter i Europa for 2018

GAFFA.no - alt om musikk.

Superstjernen Taylor Swift blir å se i nærområdet neste sommer. For noen minutter siden annonserte hun nemlig tre stadionkonserter i Storbritannia og Irland.

Det er musikknettstedet NME som skriver at Taylor Swift (bildet) skal opptre på Etihad Stadium i Manchester 8. juni 2018, før konserter Croke Park i Dublin og Wembley Stadium i London følger 15. og 22. juni.

LES OGSÅ: Backstreet Boys-stjerna «sjokkert» over voldtektsanklager.


Billettsalget til disse konsertene starter 1. desember, men det er forhåpentligvis gode muligheter for at Swift annonserer flere konserter i Europa i løpet av de neste dagene også - vi krysser i alle fall fingrene for at hun kommer til Norge neste sommer.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Swift er aktuell med albumet Reputation, som ble sluppet tidligere denne måneden og anmeldt til smålunkne tre stjerner her i GAFFA. Nylig ble det også klart at hun hadde blitt skjøvet ned fra førsteplassen på Forbes' liste over verdens mesttjenende kvinnelige artister av Beyoncé og Adele.

LES OGSÅ: Trekker etablert kategori fra Spellemannprisen.

Den amerikanske superstjernen tar seg sannsynligvis opp igjen til førsteplassen på neste års liste med inntektene fra platesalget og den kommende verdensturnéen i lomma.


ANNONCE