Nyhet

Setter opp ekstrakonsert i Oslo

GAFFA.no - alt om musikk.

Den populære trioen gir ettet for publikumsinteressen.

Tidligere denne måneden slapp No. 4 (bildet) albumet Hva Nå, som ble anmeldt til fem stjerner her i GAFFA under overskriften: «En etterlengtet dagdrøm».

LES OGSÅ: Taylor Swift til Europa.


Fredag 8. desember skal trioen spille en veldig utsolgt konsert på Sentrum Scene i Oslo. Og grunnet konsertens popularitet er det nå bestemt at det blir ekstrakonsert på samme scene lørdag 17. mars 2018.

— Det er nesten uvirkelig at så mange har lyst til å se oss live, sier låtskriver og vokalist Ingeborg Marie Mohn i en kommentar via arrangørene.

Artikkelen fortsetter under videoen.

— Vi har vært så fokusert på å gjøre ferdig albumet vårt at vi nesten var litt redde for at folk hadde glemt oss, så dette er virkelig rørende og fint! Vi lover å gjøre begge kveldene like spesielle for publikum som de er som oss, avslutter hun.


LES OGSÅ: «Sjokkert» over voldtektsanklager.


No. 4 består av Ingeborg Marie Mohn, Julia Witek og Emilie Christensen. Debutalbumet Henda I Været, utgitt i 2016, førte til både Spellemann- og Bendiksenprisnominasjoner. Tidligere i høst leverte trioen også signaturlåten til TV2s store seriesatsing, «Søsken».

ANNONCE