Nyhet

Produsentduoen annonserer sin første konsert i Norge

Stargate er bekreftet til Olavsdagene i Trondheim denne sommeren.

Produsentduoen Stargate er bekreftet til Olavsdagene i Trondheim.

Tor Erik Hermansen og Mikkel S. Eriksen reiste fra Trondheim til New York for 12 år siden for å lage popmusikk for hele verden. Og etter samarbeid med Beyoncé, Rihanna, Ne-Yo, Lionel Richie, Chris Brown, Wiz Khalifa, Marina And The Diamonds og Elton John, for å nevne noen, kan man absolutt si at de har lykkesmed dette.

LES OGSÅ: Se den nye musikkvideoen til Sigrids superhit «Don't Kill My Vibe»


Etter å ha varmet opp for Coldplay foran 90.000 tilskuere har produsentduoen fått mersmak - og det er i dag bekreftet at Stargate spiller i hjembyen Trondheim under Olavsdagene i Borggården torsdag 3. august.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Ifølge festivalarrangørene vil dette bli «en enestående visuell og spektakulær ramme får vi nå se to av verdens aller fremste og mest suksessrike musikkprodusenter i fri utfoldelse på en scene som artister – ikke som bakmenn».

— Temaet for årets festival er «idol». Det er knapt noen andre nordmenn som har jobbet så tett på verdens største idoler som Stargate. De har også selv en rolle som idoler, både som forbilder – og gjennom å redefinere hva som er mulig for musikere fra Norge, sier festivalens bookingsjef Jens Storli.

LES OGSÅ: Samarbeider med Bob Hund på ny låt.


Olavsdagene arrangeres i Trondheim 28. juli til 5. august. Les mer om programmet på festivalens nettsider.

Under kan du høre Stargates nye singel Waterfall- med ikke ukjente Pink og Sia som gjestevokalister.


LES OGSÅ: Tidligere barnestjerne med råd til Marcus & Martinus.

ANNONCE