Nyhet

Lukas Graham bekreftet til Nobelkonserten

GAFFA.no - alt om musikk.

Det danske bandet Lukas Graham skal opptre på Nobels fredspriskonsert i desember. Bandet skal dele scene med en rekke toppartister.

— Vi er svært glade for å kunne ønske Lukas Graham velkommen til årets Nobels fredskonsert, sier Olav Njølstad, direktør for Nobelinstituttet, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Tok Spektrum med storm.


Soul-pop-bandet fikk sitt internasjonale gjennombrudd i 2016 med singelen 7 Years og har tronet nasjonale og internasjonale topplister. Bandet ble også nominert til tre Grammy-priser i 2017.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Fra før er det kjent at artistene John Legend, Zara Larsson og norske Matoma og Sigrid skal opptre på fredspriskonserten som går av stabelen på Telenor Arena 11. desember. Med Lukas Graham er nå alle toppartistene til konserten annonsert. Det verdenskjente barnekompaniet Le PeTiT CiRqUe skal også opptre med sitt show.

Årets fredsprisvinner

6. oktober ble det offentliggjort at den internasjonale kampanjen for forbud mot atomvåpen, ICAN, skal tildeles Nobels fredspris for arbeidet med å synliggjøre de katastrofale humanitære konsekvensene av atomvåpen og for sin innsats for å få til et traktatfestet forbud mot slike våpen.


LES OGSÅ: Klar med to Bængshot-remixer.

Fredsprisen har tidligere blitt delt ut til storheter som Mor Teresa, Nelson Mandela, Martin Luther King Jr. og Erkebiskop Desmond Tutu. Nobels Fredspriskonsert avholdes alltid 11. desember til ære for årets fredsprisvinner.

(©NTB)


ANNONCE