Nyhet

Jobber med nytt album

GAFFA.no - alt om musikk.

Allerede i september var planen å slippe Zayn Maliks andre soloalbum.

Nå ventes det i stedet å bli tilgjengelig for fansen en gang i løpet av første kvartal i 2018. Det forteller sangeren selv i et stort intervju med Billboard.

På det kommende albumet har Malik jobbet med produsentene Malay, Timbaland og Rob Cavallo.


LES OGSÅ: Internett gjør narr av stjernens konsertavlysning.

Sangeren planlegger også en stor turné i kjølvannet av albumslippet. Til Billboard forteller han at angsten han har hatt for liveopptredener i stor grad har handlet om at han ikke visste hvordan han skulle innta scenen – alene. Han måtte finne ut hvem han er som soloartist. En del av løsningen ble å gå sammen med et helt band.

Debutsoloalbumet Mind Of Mine utkom 25. mars 2016.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Malik ble kjent som et av fem medlemmer i den populære boybandgruppa One Direction, en gruppe som ble satt sammen etter britiske X Factor i 2010. Han takket for seg i 2015 og har siden fristet lykken som soloartist.


LES OGSÅ: Mener Taylor Swift prøver å kneble ytringsfriheten.

I fjor måtte imidlertid Malik flere ganger trekke seg fra konserter på grunn av angst. Han åpnet opp i flere intervjuer, blant annet med Evening Standard, om at det omreisende, hektiske livet med One Direction hadde satt sine spor. Han var åpen om at han utviklet både spiseforstyrrelse og angst mens han var i det umåtelige populære boybandet.

— Kunne jeg gått tilbake ville jeg nok valgt meg flere år med anonymitet, sa han da.


(©NTB)

ANNONCE