Nyhet

Internett gjør narr av grunnen til Morrisseys siste konsertavlysning

GAFFA.no - alt om musikk.

Den kontroversielle britiske artisten avlyste nylig en konsert i California fordi det angivelig var for kaldt for ham å opptre.

Morrissey (bildet) og avlyste konserter er dessverre noe vi har blitt veldig vant til å lese om. Den tidligere The Smiths-frontmannen har fått mange fans mot seg de siste årene, og skal nok slite enda mer med å få velvilje etter avlysningen søndag kveld.

LES OGSÅ: Lær mer om Beyoncé på by:Larm 2018.


Ifølge Slicing Up Eyeballs var det kulden som var problemet denne gangen. Det var åpenbart en litt kjølig aften (vi er tross alt i november) og varmeanlegget på scenen skal ikke ha virket. Fans som hadde ventet i flere timer fikk beskjed over høyttaleranlegget om at konserten hadde blitt utsatt en god stund etter at konserten skulle ha startet.

Se reaksjonene fra en av de oppmøtte under.

Artikkelen fortsetter under bildet.



I slutten av august annonserte Morrissey (bildet) sitt 11. studioalbum Low In High-School sammen med en lanseringskonsert på ikoniske Hollywood Bowl. Noen uker senere ble det også bekreftet en opptreden i London, til tross for at den frittalende artisten tidligere hadde sverget at han aldri mer ville opptre i Storbritannia.

Senere har han annonsert en rekke konserter i Storbritannia i forbindelse med albumet som først slippes 17. november. Om disse vil bli gjennomført er dog usikkert.

LES OGSÅ: Lanserer ny festival.


Flere fans diskuterer på Twitter om Morrissey har avlyst flere konserter enn han faktisk har gjennomført de siste årene. Også en rekke musikk-nettsteder har kastet seg på diskusjonen, og Stereogum skriver blant annet på Facebook: «Heaven forbid Morrissey button a couple more buttons on his shirt.»

ANNONCE