Nyhet

Iggy Pop rangerer svenske byer

GAFFA.no - alt om musikk.

Den ikoniske rockestjernen har sterke meninger.

Da Iggy Pop (til høyre i bildet) nylig trakk frem det svenske bandet Pale Honeys siste singel Get These Things Out Of My Head i sitt program «Iggy Confidential» på BBC Radio 6Music, kastet han ut følgende brannfakkel: «Göteborg er en kulere by enn Stockholm».

Det skriver GAFFA Sverige.

LES OGSÅ: Film om Aurora får millionstøtte.

Uttalelsen kan selvsagt ha noe å gjøre med at bandet, som tidligere har spilt på by:Larm i Oslo og Feminalen i Trondheim (og som er i Oslo på Ingensteds neste uke), stammer fra Göteborg - men vi i GAFFA Norge håper selvsagt at den tidligere The Stooges-vokalisten skal komme med en lignende uttalelse om Bergen kontra Oslo i fremtiden.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Iggy Pop henger med andre ord fortsatt godt med i musikken, til tross for at han fylte 70 år i 2017 (en anledning som ble markert med med egen hyllestkonsert på Mono i Oslo). I fjor slapp han albumet Post Pop Depression i samarbeid med blant andre Queens Of The Stone Age-frontmann Josh Homme (til venstre på bildet).

p>

Albumet ble belønnet med fire stjerner her i GAFFA:

— Når det så avsluttes med den lekne og monumentale Paraguay føles Pop Post Depression som en solid utgivelse, kanskje til og med som Iggys beste de siste 20 årene. Nytt blod har vært sårt tiltrengt og nettopp dette har Homme og resten av medmusikantene bidratt med, skrev anmelder Tord Litleskare om utgivelsen.

LES OGSÅ: Sammenligner Nickelback med pornografi.

ANNONCE