Nyhet

Flere store hiphop-navn bekreftet til ny norsk festival

GAFFA.no - alt om musikk.

Ty Dolla $ign og Tyler, The Creator er blant de første artistene som slippes til den nye festivalen som går av stabelen i Sandvika utenfor Oslo neste sommer.

Arrangørene bak Kadetten Music Festival kaller festivalen «Norges nye strandfestival» i en pressemelding torsdag formiddag.

I tillegg til de to store amerikanske hiphop-stjernene Ty Dolla $ign (bildet) og Tyler, The Creator finner vi de norske stjerneskuddene Amanda Delara og Pasha i det første artistslippet til festivalen som arrangeres på Kadettangen ved Sandvika 3. og 4. juli 2018.


LES OGSÅ: Backstreet Boys-stjernen beskyldes for voldtekt.

Toffen Gunnufsen, som blant annet har stått bak Quartfestivalen og Hovefestivalen, er daglig leder i den nye festivalen.

— Det er ikke vanlig at alle artistene vi spør svarer ja, og da er det jo ekstra gøy at det er første året, sier Gunnufsen i en kommentar til GAFFA.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Den erfarne festivalringreven legger til at han tror plasseringen på en populær badestrand i Oslofjorden gjør at Kadetten skiller seg ut, også på internasjonalt plan.


— Festivalområdet er fantastisk og vil gi både artister og publikum en helt unik opplevelse. En todagers strandfest med urban musikk av internasjonalt kaliber er noe som vekker oppsikt både her hjemme og der ute, og vi gleder oss til å kunne offentliggjøre flere av navnene som allerede har sagt ja, opplyser Gunnufsen.

LES OGSÅ: Susanne Sundfør annonserer stor norgesturné.

Mer informasjon om Kadetten Music Festival finner du på festivalens offisielle nettsider.


ANNONCE