Nyhet

Derfor tar stjerna selv regien på ny musikkvideo

GAFFA.no - alt om musikk.

Cherry blir den neste singelen fra Lana Del Reys album Lust For Life.

Men den amerikanske artisten har slitt med å finne en regissør som kan ta hennes idéer inn i musikkvideoen til låta, derfor kommer hun sannsynligvis til å ta regien selv. Det avslører Del Rey selv overfor MTV.

LES OGSÅ: Runder av året med eksklusiv vinylutgivelse.


I intervjuet med musikkanalen forteller Del Rey at hun har snakket med flere potensielle regissører, men at ingen har tent på idéene hennes.

— Kanskje jeg regisserer den sammen med søsteren min Chuck. Hun er en visuell kunstner, og vi tenkte vi skulle gå litt tilbake til de gode gamle dagene og gjøre noe med håndholdt kamera på et hotellrom eller noe, sier Lana Del Rey til MTV.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Videre i intervjuet forteller artisten om flere av idéene sine til en kommende musikkvideo og forteller at veldig mange hun snakket med reagerte negativt da hun fortalte at hun ønsket å inkludere bilder som hintet til den pågående ordkrigen mellom Trump og Nord-Korea - og frykten for en atomkrig.


— «Vi ønsker ikke å se mer av det», sa folk til meg. Jeg utforsker fortsatt idéene.


LES OGSÅ: Feirer Tom Waits' 68-årsdag i Oslo.

Lana Del Rey var blant trekkplastrene til Øyafestivalen i sommer. Konserten hennes på festivalens hovedscene Amfiet ble belønnet med fem stjerner her i GAFFA.

GAFFA-skribent Peder Ebbesen skrev blant annet følgende i sin anmeldelsen:


— Lana balanserer på en linje mellom det sørmodige og vakre hele tiden. Man tenker at ting var bedre før og ser samtidig varmt på personen ved siden av seg på det våte amfiet i Tøyenparken. Fremføringen av Video Games er kveldens sterkeste, og når refrenget kommer inn er det flere i publikum som ser ut som om de har kuttet løk, inkludert undertegnede.

ANNONCE