Nyhet

The Who-vokalist med stikk til Donald Trump

Roger Daltrey har snakket varmt til fordel for «Brexit» det siste halve året, men er ikke like begeistret for den sittende amerikanske presidenten.

Mener den amerikanske presidenten burde klippe seg og vaske munnen sin.

Roger Daltrey (bildet), som med sin ikoniske stemmeprakt har ledet det britiske rockebandet The Who sammen med Pete Townshend siden 1964, har måtte tåle en del kritikk for sin støtte til «Brexit».

LES OGSÅ: Kultband til Øyafestivalen.

I forkant av The Whos konserter i Royal Albert Hall i London denne uka, som er en del av The Teenage Cancer Trust sine årlige konsertserier, har Daltrey igjen uttalt seg til fordel for britenes folkeavstemning for å komme ut av EU.

Kritisk til både Trump og Clinton

Han fikk også komme med et aldri så lite stikk til den sittende amerikanske presidenten Donald Trump.

— «His fucking haircut»! Han trenger en klipp, og som min mor ville sagt: «Wash your fucking mouth out», sa den frittalende vokalisten under et intervju med det engelske magasinet NME.

LES OGSÅ: Norsk singer/songwriter med sterk debut.

Daltrey understreket videre at han ikke nødvendigvis mener Trump vant, men at demokratene tapte da de valgte Hillary Clinton som sin kandidat til det amerikanske valget.

— En død hund ville vunnet over henne.

Artikkelen fortsetter under videoen.

The Who ble dannet i 1964 og er blant annet kjent for klassiske rockelåter som Won't Get Fooled Again, My Generation, Pinball Wizard og The Kids Are Allright. Trommeslager Keith Moon døde i 1978 og bassist John Entwistle gikk bort i 2002.

Siden har vokalist Roger Daltrey og gitarist Pete Townshend ledet bandet videre med et siste album, Endless Wire, gitt ut i 2006.

LES OGSÅ: Fleetwood Mac-legenden kritiserer The Weeknds tekster.

Året etter spilte The Who sin hittil siste konsert i Norge - på Quartfestivalen i Kristiansand.

ANNONCE