Nyhet

Fleetwood Mac-legenden synes at The Weeknd bruker for mange stygge ord i låtene sine

...men Stevie Nicks er likevel fan av den canadiske superstjernen.

«Motherfuckin' starboy».

Stevie Nicks er en levende legende. Gjennom sin rolle som vokalist og låtskriver i Fleetwood Mac og som soloartist har hun hatt en lang rekke låter inn på hitlistene - og 68-åringen følger stadig med på hva som rører seg.

LES OGSÅ: Fleetwood Mac-bassist rammet av kreft.


Under et nytt intervju med Q Magazine avslørte hun blant annet at hun er en stor fan av Adele og The Weeknd. Men hun synes likevel at mannen bak hits som Can't Feel My Face og Starboy godt kunne dempet seg litt i tekstene.

— Han har nesten for mye talent. Men om jeg hadde møtt ham hadde jeg nok sagt noe sånt som «du synger ord om igjen og om igjen som jeg hadde foretrukket at du ikke sa. Jeg synes det er unødvendig. Likevel, og selv om jeg synes mange av låtene dine er super-dirty, liker jeg dem også veldig godt. Så jeg lar det gå», sa hun blant annet i intervjuet.

LES OGSÅ: Dette er årets mest eksklusive plateutgivelser.


The Weeknd spilte i Oslo Spektrum så sent som i forrige måned, og til sommeren skal den canadiske artisten også gjøre en stor utendørskonsert på Bergenhus Festning i Bergen. I tillegg er han bekreftet som hovednavn til Roskilde Festival i Danmark.

Under kan du få et gjensyn med musikkvideoen til Starboy.


LES OGSÅ: The Weeknd i Oslo.

ANNONCE