Nyhet

Bob Dylan kaller Amy Winehouse «den siste ekte individualisten» i sjeldent intervju

Den album-aktuelle legenden, som gjester Oslo Spektrum neste måned, snakket ut om Leonard Cohen, Frank Sinatra og George Harrison i eksklusivt intervju med forfatteren Bill Flanagan.

Bob Dylan er ikke kjent for å gjøre mange intervjuer, men nylig satte han seg ned sammen med forfatteren Bill Flanagan. I natt ble et 8.000 ord langt intervju med låtskriver-legenden postet på forfatteren sine nettsider.

LES OGSÅ: Bob Dylan til Norge.

Her kom Dylan inn på de nylig avdøde personlighetene Leonard Cohen, Muhammad Ali, Merle Haggard og Leon Russell som han beskriver som sine «brødre», og føler et savn for. Han snakket også om Amy Winehouse, en artist Dylan mener står igjen som «den siste ekte individualisten».


Han bedyrer også at han er en stor fan av den avdøde britiske artistens siste album.

Droppet innspilling med Elvis

Andre høydepunkter fra det lange intervjuet er Dylans møte med Frank Sinatra, og når han helt uanfektet forteller om hvordan han selv og Beatles-gitarist George Harrison droppet en innspillingssesjon med Elvis Presley.


Du kan lese hele intervjuet til Flanagan her.

LES OGSÅ: Artist vant nobelprisen i litteratur.

Bob Dylan slipper trippelalbumet Triplicate i neste uke. 4. april gjester han Oslo Spektrum. Den amerikanske artisten har spilt mange konserter i Norge de siste årene, og vår anmelder var særdeles fornøyd da Dylan spilte på samme arena tilbake i 2013.


I anmeldelsen beskrev han konserten på følgende vis: «Dylan og bandet hans gjør Oslos største konsertarena til bakrommet på en bluesbar, og det virker helt naturlig». Konserten ble anmeldt til fem stjerner her i GAFFA.

Under kan du høre Stardust fra det kommende albumet til Dylan.


LES OGSÅ: Hør den første singelen fra Chuck Berrys nye album.

ANNONCE