Nyhet

Stiller opp i ny dokumentarfilm om George Michael

Supermodellen Kate Moss er involvert i en dokumentar om nylig avdøde George Michael, og nå skriver britiske aviser at hun vil ta seerne med inn i hans hjem.

Supermodellen Kate Moss er involvert i en dokumentar om nylig avdøde George Michael, og nå skriver britiske aviser at hun vil ta seerne med inn i hans hjem.

Filmen, som har Michaels gamle venn David Austin med på produsentsiden, er under innspilling. «Freedom: George Michael (w/t)» er tittelen, og den ble bestilt før hans brå og uventede bortgang i romjulen i fjor.

Like privat

Moss er like privat som George Michael var. De to var gode naboer, og hun pleide å bruke en «hemmelig» inngangsrute til huset hans gjennom bakhagen. Den brukte hun angivelig også etter Michaels død, når fansen våket utenfor hovedinngangen der de la blomster – og innspillingen av «Freedom» var i gang.

LES OGSÅ: George Michael er død.

Hun skal denne uken være observert på eiendommen hans i følge med et dokumentarfilmteamet. The Sun skriver, ut fra det anonyme kilder hevder overfor avisen, at det å filme «hjemme hos» George Michael vil gi fansen en ny innsikt.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Sikkert er det at Kate Moss stiller opp, sammen med en rekke store musikknavn som Stevie Wonder, Elton John, Ricky Gervais, Mark Ronson og Liam Gallagher, for å snakke om mannen bak musikken. Hun blir ikke den eneste involverte supermodellen.

LES OGSÅ: Fansen holdt minnestund for popstjernen.

Dokumentaren bringer på ny sammen Naomi Campbell, Christy Turlington, Cindy Crawford, Tatjana Patitz og Linda Evangelista – som alle medvirket i musikkvideoen Freedom! 90, der David Fincher hadde regi.

Vil vise siste konsertopptak

Det er TV-kanalen Channel 4 som bestilte dokumentaren, mens Sony Music Entertainment produserer. Den vil også vise opptak fra George Michaels aller siste konsertopptreden, på Symphonica-turneen i 2012.

Samtidig med dokumentaren skal også en nyutgivelse av Michaels ikoniske 1990-album Listen Without Prejudice Vol. 1 slippes.

(©NTB)

ANNONCE