Nyhet

GAFFA anbefaler: Ukas viktigste konserter

Dette er GAFFA-redaksjonens sterkeste liveanbefalinger denne uka.

Dette er GAFFA-redaksjonens sterkeste liveanbefalinger denne uka.

Ny uke, nye konserter!

Vi er klare for flere nye konserthøydepunkter, og det er mye spennende som skjer denne uka, også.


Blant annet den nye punkfestivalen, Sogn Punk & BBQ, Bruno Mars (bildet), som spiller på Telenor Arena om et par dager, og Therese Aune og Some Feathers, som spiller på Vingen Bar på Tjuvholmen på lørdag.

LES OGSÅ: Indiefavoritter til Norge.

Se full liste nedenfor.


Dersom du har tips om konserter som burde nevnes i denne spalten, kan disse sendes til [email protected].

Bruno Mars (+ support: Anderson .Paak), Telenor Arena, Oslo, 24. mai

Den Grammy Award-vinnende og multi-platinumselgende artisten Bruno Mars gjester Telenor Arena på onsdag med turneen «The 24K Magic World Tour i 2017». Konserten i Norge er én av i alt 85 konserter, som feirer slippet av Mars’ nyeste album, 24K Magic.


I tillegg skal multiiinstrumentalisten og en av fjorårets mest kritikerroste artister, Anderson .Paak, varme opp (og senere på kvelden vil han gjøre et DJ-sett på SALT).

Kjøp: Billetter til konserten.


Se hele programmet på Telenor Arena her.

Bronco Busters: Last Train, Oslo. 24. mai

Den norske indietrioen Bronco Busters er som en 90-talls-coctail blanda av Pixies, Ramones, Pavement, Lemonheads og Posies. Bandet gjorde seg bemerket på de fleste norske rockebuler på 2000-tallet og turnerte i mange år over hele Europa.

Kjøp billetter i døren.


Dårlig Vane + Kamelen + King Skurk One: Rockefeller, Oslo, 26. mai


For tredje året på rad inviterer NMG/G-Huset med Leo Ajkic i spissen til en rap-bonanza i hovedstaden når tre brennheite bergensrappere tar turen.

I tillegg til Dårlig Vane, Kamelen og King Skurk One vil det, som alltid, komme på en rekke overraskelsesartister i løpet av kvelden, også.


KJØP: Billetter til konserten.

Se hele programmet til Rockefeller/Sentrum Scene/John Dee.

Sogn Punk & BBQ, Amatøren, Oslo, 26. til 27. mai


Tidenes første Sogn Punk & BBQ går av stabelen på Amatøren denne uka. Det blir, som navnet tilsier, både punk og grilling, og på plakaten står blant andre Pappasaft, Norsk Råkk, Still Shaking, Aktiv Dödshjelp, Økern Yacht Club og Bits Between og Golden Core, i tillegg til «en kul overraskelse kommer også».

Les mer om arrangementet her.


Some Feather og Therese Aune: Vingen, Oslo, 27. mai

Therese Aune og Some Feather spiller opp til dans like ved havet som en aldri så liten feiring av at sommeren er i anmarsj, står det på arrangementet på Facebook. De feirer også singelslipp for neste låt fra Some Feather. Kanskje blir det til og med premiere på en flunkende ny musikkvideo, er det noen som har sagt.


Se hele programmet til Vingen Bar her.

Er det noen vi har glemt? Skriv gjerne hvem du gleder deg til å se på norske konsertscener denne uka i kommentarfeltet under denne artikkelen eller på Facebook-siden vår.

Full oversikt over programmene på de forskjellige scenene i Norge finner du via GAFFA LIVE.


ANNONCE