Nyhet

Er stridsøksen begravd for godt?

Intens rivalisering kan omsider være over.

Intens rivalisering kan omsider være over.

Katy Perry skal være klar for å skvære opp med Taylor Swift. Det skriver nettstedet Billboard.

Kald krig har vært fellesnevneren mellom de to superstjernene de siste tre årene. Det var i et intervju med Swift i musikkmagasinet Rolling Stone som startet det hele tilbake i 2014.

LES OGSÅ: Ingen har vunnet så mange Billboard-priser noen gang.


Swift hevdet at en annen popstjerne hadde forsøkt å stjele danserne hennes. Et navn ble aldri nevnt, men mange begynte å lure på om det var nettopp Perry det var snakk om. En tweet fra Perry kort tid etter blusset opp sinnet hos Swift.

De har kranglet om alt fra musikk til gamle kjærester også. Men nå har Katy Perry åpnet opp for fred mellom de to. 

Snart nytt album


Popstjernen promoterer i disse dager sitt fjerde studioalbum Witness. I et intervju med radiokanalen SiriusXM snakket hun om sin nye singel Swish Swish og åpnet opp om det rivaliserende forholdet mot Taylor Swift.

LES OGSÅ: Nå kommer debut-EP-en.

Swish Swish er egentlig bare at jeg fortsetter å vinne. Den er, du vet, jeg er over alt det andre søppelet. Jeg skal fortsette å vinne. Du skal fortsatt prøve å holde meg nede, men jeg kommer ut som en stigende Føniks, sier hun til radiokanalen.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Med et hintende stikk mot Taylor Swift.

Etter det snur radioverten Stanley T temaet fort over mot forholdet Perry har til Swift. 32-åringen hadde diskutert det turbulente forholdet med Swift kvelden før på talkshowet til James Corden, og anbefalte folk å gå inn for å se hele historien. Men hun kommenterte fort at Swish Swish handler mer om en annen person eller annen ting.


LES OGSÅ: Oslo-festival flytter til SALT.

— Jeg prøvde å nå ut til henne (Swift). Jeg prøvde å gjøre det rette, en god ting, men hun avfeide meg og skrev en sang som motsvar til meg, sa hun videre.

Hun fortalte videre at hun var klar for å skvære opp med Swift.


— Tro det eller ei, jeg er klar for å skvære opp. For når kvinner går sammen, blir verden bedre.

Artikkelen fortsetter under videoen.Før hun la til:

— Jeg har egentlig ikke noen form for konflikt med noen. Jeg elsker alle og tror vi trenger å samle oss mer enn noensinne. Jeg tror vi ser det spesielt i dag, at vi trenger å holde oss samlet for å elsker hverandre. Det spiller ingen rolle om hvor du er fra, hva du tror på, eller hvilken musikk du liker mest. Vi er alle mennesker og trenger å være forenet, avsluttet hun.

LES OGSÅ: Linkin Park truer de som omtaler dem som «sell-outs».


ANNONCE