Nyhet

En stor drøm går i oppfyllelse for det unge rockebandet fra Lillestrøm

Mange fremadstormende unge rockeband drømte om å få spille på samme scene som Slayer og Blink-182, men det var Wildnite som fikk drømmen oppfylt.

Mange fremadstormende unge rockeband drømte om å få spille på samme scene som Slayer og Blink-182, men det var Wildnite som fikk drømmen oppfylt.

De unge glamrockerne fra Lillestrøm stakk av med seieren i Tons Of Rocks bandkonkurranse, og skal opptre 24. juni på festningen i Halden.

LES OGSÅ: Fansen tar av etter at bandet delte bilde fra studio.

Ifølge arrangørene var interessen for bandkonkurransen «enorm». Mer enn 120 band meldte seg på, og 30 band ble plukket ut som finalister. Deretter fikk publikum stemme frem de fem beste kandidatene, noe over 14.000 deltok på.

— Vi er overveldet av hvor mange som har engasjert seg ikke minst hvor mye bra og spennende band som vokser frem. Dette viser at rock og metal står enormt sterkt I Norge, og kanskje ligger fremtidens headliner i bunken av bidrag vi har fått inn, sier bookingsjef Jarle Kvåle, som satt i juryen med blant andre Ivar Peersen fra Enslaved.

En attitude de fleste norske rockeband kan misunne

Det var juryen som tro til og plukket ut Wildnite blant de fem. Om bandet melder Tons of Rock at de spiller «forrykende rock’n roll med den største selvfølgelighet og har en attitude på scenen de fleste norske rockeband bare kan misunne dem». Kommentaren til NTB lyder da ikke uventet som følger:

— Drømmen om å få spille på Norges største, beste hardrock, metalfestival er endelig oppfylt. Wildnite garanterer et helvetes show. Vi snakker om å virkelig sparke ræv.

LES OGSÅ: Stort slipp med 14 nye band fra Tons Of Rock.

Nå venter 10.000 kroner i premie, intervju i Metal Hammer Norway-magasinet og festivaljobb på kvintetten.

(©NTB)

ANNONCE