Nyhet

Eagles gjør overraskende comeback - med ny vokalist

Tar med avdøde Glenn Freys sønn Deacon under sine konserter i USA denne sommeren.

Tar med avdøde Glenn Freys sønn Deacon under sine konserter i USA denne sommeren.

Eagles skal spille konserter igjen. Det skjer på festivalene Classic East og Classic West i juli. Nå har Don Henley i et intervju med radiostasjonen KTCK avslørt hvem som skal ta over plassen til Glenn Frey, som gikk bort i fjor.

— Det kommer en offisiell annonsering om noen dager, men la oss bare gjøre det her. Glenns sønn Deacon er en veldig talentfull ung mann, og han virker klar for oppgaven. Han er entusiastisk og har jobbet hardt, han kommer til å gjøre konsertene med oss - og jeg synes det er riktig, sa Henley.


LES OGSÅ: Glenn Frey er død.

Bandet skal spille sammen med blant andre Fleetwood Mac og Journey på festivalene. Under intervjuet lovet Henley også, ifølge Stereogum, at det vil bli en ekstra gjestemusiker med under Eagles' konserter, uten å ville avsløre hvem.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Etter Glenn Freys bortgang i januar 2016 gjorde Eagles det som skulle være en siste opptreden under Grammy-utdelingen. «Det var et siste farvel. Jeg tror ikke at du vil se oss opptre igjen. Jeg tror at det var det, jeg synes det var en passende avskjed», uttalte Henley den gang overfor BBC.


LES OGSÅ: Derfor dropper bandet en av sine største hits på årets turné.


Nå er altså bandet tilbake igjen - og det spørs om ikke det blir konserter i Europa også med tid og stunder.

ANNONCE