Nyhet

«Som en sommer-forelskelse du bare ikke kommer deg videre fra»

Sondre Lerche slipper ny singel for å sparke i gang festivalsommeren.

Sondre Lerche slipper singel for å sparke i gang festivalsommeren.

Den mest dansbare singelen fra Sondre Lerche på lang tid slippes i anledning sommerens festivalspillinger. Det hele sparkes i gang 9. juni på Heimover-festivalen på Åmli og avsluttes 1. september på Saprsborgfestivalen.

LES OGSÅ: Fra Neskollen til samarbeid med The-Dream.


Innimellom der skal han blant annet spille på OverOslo, Bergenfest og Vinjerock – på femten festivaler til sammen.

— Jeg gleder meg vilt til å tilbringe sommeren i Norge, etter noen måneder med PLEASURE ute i verden. Sommeren er alltid best hjemme, med litt spilling og litt fri innimellom alt, forteller han til GAFFA.

Sommerforelskelsen


Reminisce ble opprinnelig skrevet til albumet Please, men har ligget som en uslipt perle lenge. På en sensommers togtur fra Oslo til Bergen, fikk Sondre ånden over seg og skrev imidlertid ny tekst – som umiddelbart ble spilt inn med produsent Matias Tellez. Jørgen Træen mikset sammen den nye vokalen med den originale instrumentalen, og en singel var med det født.

Hør den nedenfor.

— Den er som en sommerforelskelse du bare ikke kommer deg videre fra, selv om du prøver så godt du kan. Du kan gjøre alle de gøye sommertingene, men det hjelper ikke så lenge det er med feil person, eller til feil sang. Reminisce er riktig sang, om ikke annet.


Artikkelen fortsetter under låten.

Lerche er for tiden på Europa-turné, som altså vil skli rett over i den ovennevnte sommerfestivalspillingen her i Norge.


LES OGSÅ: Katy Perry dropper Norge.

Tidligere denne uka har han vært i London og Paris, og i kveld skal han stå på scenen i Berlin.

— Vi har det veldig gøy. Vi har hatt en del fridager innimellom slagene, så det er litt som en feire med mine beste venner, innimellom de intense konsertene og kjøreturene. Vi er som et firehodet par i 50-årene på kultur-romantisk ferie i England - har vært i Canterbury, Stratford-upon-Avon og Stonhenge. Vi kaller det Family Room Pleasue Tour, av naturlige årsaker, forteller han.


LES OGSÅ: Samarbeider med Daft Punk-medlem på ny låt.

ANNONCE