Nyhet

Lager egen festival etter avlysningen til Blink-182

— Nye og gamle skatepunk-band vil spille pønkrock som Blink-182 tydeligvis ikke har krefter til lenger, skriver arrangørene i en pressemelding.

— Nye og gamle skatepunk-band vil spille pønkrock som Blink-182 tydeligvis ikke har krefter til lenger, skriver arrangørene i en pressemelding.

Mange ble nok skuffa da Blink-182 (bildet) i forrige måned avlyste sine konsertdatoer i Norden - inkludert Tons Of Rock i Norge og Roskilde Festival i Danmark.

Konserten på Halden-festivalen skulle bli det amerikanske punkrockbandets første opptreden i Norge.


LES OGSÅ: Dette bandet erstatter Blink-182 på Roskilde.

Nå opprettes en egen festival som reaksjon på avlysningen, nemlig Klå'a 2017.

— For de som får solgt de lusne torsdagspassene sine til Tons Of Rock til en lusen tusenlapp lager vi en lusen liten festival torsdag 22. juni på gården til Mari og Anton Ruud på Harestua. Nye og gamle skatepunk-band vil spille pønkrock som Blink-182 tydeligvis ikke har krefter til lenger, skriver arrangørene i en pressemelding.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Videre opplyses det om at inngangsbilletten koster 100 kroner + tre øl (som går rett til bandene), og at festivalen varer fra kl 12:00 - 22:00, «slik at alle rekker det siste toget tilbake til Oslo som går kl 22:42».


LES OGSÅ: Death From Above 1979 med navneskifte.

Disse artistene spiller: Forgetaboutit, Laarhöne, EuroTrash, Pappasaft, Dårlig Hjort, Life Lessons, Another Idiot, Team Armstrong og Father Son Picnic DJ’s.

Mer informasjon på endagsfestivalens Facebook-side.


ANNONCE