Nyhet

GAFFA anbefaler: Ukas viktigste konserter

Rejjie Snow, Inferno Festival og Hilma Nikolaisen er noen av våre sterkeste liveanbefalinger denne uka.

Det er mandag, det er påske og det skjer ting på konsertscener rundt omkring i Norge de neste dagene. Det går med andre ord ikke bare i Kvikk Lunsj, skirenn og afterski, selv om det nok er mye av det, også.

Vi anbefaler blant annet å få med seg Hilma Nikolaisen og GIRL som spiller i Flekkefjord på onsdag, påskepunk i Stavanger og selvfølgelig påsketradisjonen Inferno som arrangeres i Oslo.

Dersom du har tips om konserter som burde nevnes i denne spalten, kan disse sendes til [email protected].


LES OGSÅ: En hardcore-kid «gone art».

Rejjie Snow: John Dee, Oslo, 10. april

Den irske rapperen Rejjie Snow slapp sin første mixtape Rejovich i 2013 og har siden den gang vært et navn man har holdt et øye med. Mikstapen gikk umiddelbart til topps på hip-hop-lista i iTunes foran artister som Kanye West og J. Cole. Debutalbumet, Dear Annie, er produsert av Grammy-vinneren Rahki.

KJØP: Billetter til konserten.


Se hele programmet til Rockefeller/Sentrum Scene/John Dee.


Hilma Nikolaisen og GIRL: SPIRA, Flekkefjord, 12. april

Flekkefjord Rockeklubb presenterer Trelletoner med Hilma Nikolaisen og GIRL på onsdag, en «akustisk aften med vindskeiv poprock på programmet».

Hilma Nikolaisen er fra bygda Moi rett utenfor Flekkefjord, og etter å ha vært fast innslag i Serena-Maneesh i en årrekke, har hun de siste årene gått solo. I slutten av 2016 slapp hun det kritikerroste debutalbumet Puzzler.


LES OGSÅ: Velbalansert psykedelisk pop med snert.

GIRL er de to profilerte jazzmusikerne Ina Sagstuen og Christian Winther, og med GIRL har de lagt bort sine mer bråkete band for å lage deilig, inderlig folkpop.


Se hele programmet til Flekkefjord Kultursenter SPIRA.

Inferno Festival: Oslo, 12. - 15. april

Inferno Festival er den lengstlevende metal-festivalen i Norge, og årets festival er den 17. i rekken. Som alltid foregår den i påskeuka, og alt ligger til rette for nok en minneverdig utgave. Årets scener inkluderer Rockefeller, John Dee, Vulkan Arena, Pokalen, Blå, Parkteatret og Revolver.


De britiske legendene i Carcass, som regnes som pionerer innen grindcore og melodisk deathmetal, skal blant annet spille.

KJØP: Billetter til festivalen.


Se hele programmet til Inferno Festival her. 

Påskepunken: Folken, Stavanger, 15. april

Det er duket for påskepunk i Grottene på Folken i Stavanger når Siloen booking og Folken arrangerer konserter på selveste påskeaften. Grottene ligger i kjelleren på Folken, og på programmet står Desperaux, Pappasaft og Stavanger-bandene Dangerface og Vicereine.


LES OGSÅ: Politisk ladd pappasaft.

KJØP: Billetter til Påskepunken.


Se hele programmet til Folken her.

Er det noen vi har glemt? Skriv gjerne hvem du gleder deg til å se på norske konsertscener denne uka i kommentarfeltet under denne artikkelen eller på Facebook-siden vår!

Full oversikt over programmene på de forskjellige scenene i Norge finner du via GAFFA LIVE.


ANNONCE