Nyhet

Har hatt sitt beste år

Med singelen «Strip That Down» ble Liam Payne det femte og siste One Direction-medlemmet til å hoppe på solotoget.

Med singelen Strip That Down ble Liam Payne det femte og siste One Direction-medlemmet til å hoppe på solotoget.

Mens Payne lurer på om det går an å overgå det beste året han noen gang har hatt, tikker klokken ned mot soloalbumutgivelse. Zayn Malik, Niall Horan og Louis Tomlinson gjorde det i fjor, og Harry styles fulgte deres eksempel i april i år.

I og med at Liam Payne slapp singelen Strip That Down for en måned siden, har alle – nåværende og tidligere One Direction-medlemmer – offisielt innledet sine respektive solokarrierer.


LES OGSÅ: Anmeldelse av Harry Styles' soloalbum.

Med Ed Sheeran som en av låtskriverne, og Quavo fra hip hop-gruppa Migos som gjesteartist for Strip That Down, går Payne inn i et helt nytt lydlandskap.

— Jeg er nok den av oss fire som skiller seg mest ut fra hvordan vi låter sammen. Jeg har hatt flaks med å nå ut til et publikum som ikke er våre fans – og låten er spilt på radiokanaler som aldri spilte One Direction tidligere, sier han til TT.


Rapper litt

Singelen skal følges opp av et album. Når det slippes, er ikke klart. Liam Payne velger fra et stadig voksende låtutvalg, og tilbud fra ulike låtskrivere fortsetter å strømme inn.

For tiden har han satt sammen en spilleliste med musikk som inspirerer ham. Der ligger det mye hiphop og r&b – en mulig indikasjon på hvordan albumet kommer til å høres ut?


Artikkelen fortsetter under videoen.

— Det finnes definitivt noen ledetråder der. Jeg liker hiphop, men jeg kommer ikke til å forvandles til Eminem over natten. Men jeg rapper litt på en av låtene, og det ble virkelig bra, sier han.


— Beste som har skjedd

Liam Payne ser, sammen med alle som venter på hans nye album, fremover. Samtidig ser han tilbake på et omveltende år sitt unge liv.

— Jeg har hatt tid til å tenke over ting. Det var viktig å kunne stoppe opp og nyte det vi i One Direction har oppnådd til nå, for det har vi ikke gjort tidligere. Så jeg har viet mange kvelder til å nyte livet, sier han.


LES OGSÅ: Ed Sheerans backstage-krav lekket.

— Så fikk jeg også vite at jeg skulle bli pappa, noe som er det beste som har skjedd meg. Dessuten har jeg reist jorda rundt i arbeidet med albumet og samarbeidet med noen store musikkguder.

— Jeg har hatt det beste året noensinne. Hvordan skal det kunne toppes?


(©NTB)

ANNONCE