Nyhet

Daniel Kvammen vandrer gatelangs i ny musikkvideo

Se musikkvideoen til «Gatelangs Gjennom Sorg og Synd», som ble sluppet i dag.

Se musikkvideoen til Gatelangs Gjennom Sorg og Synd, som ble sluppet i dag.

Låta er den andre singelen ut fra albumet Vektlaus som kom tidligere i år - og ble anmeldt til tre stjerner her i GAFFA.

LES OGSÅ: «Känn ingen sorg för mig, Geilo».


Gatelangs Gjennom Sorg Og Synd er vel rett og slett eit tidsbilde av ein person som har hengitt seg fult og heilt til det byen har å by på. Sjølv om låta strengt tatt er noko av det meir lystigste eg har begitt meg ut på så vil eg vel si at det er mykje lengsel her. Lengsel om høgare kjærleik som ein brennande katalysator «in the face of darkness», sier Daniel Kvammen i en kommentar via Jansen Plateproduksjon.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Musikkvideoen er regissert av Brusjan Film. Her følger vi videoens hovedpersons ferd gjennom kjente og kjære steder i Oslo, og selv har Thomas Stenerud i Brusjan Film følgende å si om videoen:

— Etter å ha hørt sangen en rekke ganger bet vi oss merke i at den norske byen Oslo ble nevnt gjentatte ganger. Derfor fant vi ut at det var naturlig å legge innspillingen til selve hovedstaden. Vi hadde mye vi ville vise på kort tid, så da kontaktet vi Oslos raskeste finne, Magnus Mossige til å presentere byen. Under innspillingen opplevde vi masse morsomt som vi fanget på film, men høydepunktet var da Magnus ble påkjørt og havnet i rullestol, sier Stenerud.

LES OGSÅ: Obama hyller Jay Z.


Kvammen legger til:

— Ja, smerte blir det god kunst av. Stakkars Magnus! Ellers syns eg det var sjukt gøy å jobbe med stjernelaget i Brusjan film (Thomas Stenerud, Thomas Andal og Johannes Apelseth). Gullfolk med fantastiske begavelser.

ANNONCE