Nyhet

Støtter Ed Sheeran etter Twitter-mobbing

Den britiske artisten gikk tidligere denne uka ut og fortalte at han nå ville droppe Twitter - nå kommer Lady Gaga støttende til.

Den britiske artisten gikk tidligere denne uka ut og fortalte at han nå ville droppe Twitter - nå kommer Lady Gaga støttende til.

Ed Sheeran som har gjort det stort i 2017 - blant annet med headlinerkonsert på Glastonbury Festival i forrige uke - gikk tirsdag ut og sa at han ville slutte å bruke Twitter grunnet ekle meldinger og hets.

— Når jeg logger på Twitter finnes det ikke noe annet enn mennesker som sier slemme ting. Twitter er en plattform for det, uttalte Sheeran til den britiske avisen The Sun.


LES OGSÅ: Nå dropper han Twitter.

Nå har Lady Gaga, som også har vært mye ute og holdt kampanjer mot mobbing gjennom sin organisasjon Born This Way Foundation, kommet støttende til med et bilde av seg selv og Sheeran via Instagram.

Artikkelen fortsetter under bildet.



I bildeteksten skriver hun blant annet: «Han fortjener all vår kjærlighet og respekt - slik alle mennesker gjør. Jeg skulle ønske alle menneskene på nettet var positive og kjærlige og en del av å skape et samfunn som var hyggelig og støttene, ikke hatefullt og onskapsfullt».

Under kan du se Sheeran fremføre Shape Of You på Glastonbury.


LES OGSÅ: Vil starte ny festival - uten menn.

ANNONCE