Nyhet

Saksøkt av konsertskadd fan

Superstjernen i trøbbel etter konsert i USA.

— Jeg kan havne i så mye trøbbel for å ha bedt dere komme opp her, skal Gwen Stefani angivelig ha sagt under en konsert i USA i fjor – og det gjorde hun: Nå har en skadd fan saksøkt både artist og arrangør.

Ifølge søksmålet som Lisa Keri Stricklin tok ut sist fredag, beskyldes Stefani for å forårsaket et «publikumsrush» under en opptreden i Charlotte i delstaten North Carolina i juli 2015.

LES OGSÅ: Spiller i Norge for første gang.


Artisten hevdes ifølge sakspapirene å ha oppfordret fans som satt på gressplenen om å entre det reserverte sitteplassområdet i front av amfiteatret, skriver Rolling Stone, som siterer lokalavisen Courthouse News.

— Bare ta plass der dere har lyst! Hvem bryr seg om campingstolene sine? Dere kan få dere nye! hevdes hun å ha sagt i mikrofonen.

Artikkelen fortsetter under videoen.


I trengselen som oppsto da folk hoppet over barrikader og tausperringer brakk Stricklin beinet. Hun var ute med venner for å feire fødselsdagen sin, og hadde sitteplass i den reserverte delen av arenaen da hun ble fanget av fremadstormende fans som brøt seg gjennom sikkerhetssperringene.

Nå krever hun både kompensasjon og skadeserstatning. I søksmålet tar hennes advokat fatt både Gwen Stefani og arrangør Live Nation, som begge anklages å ha forsømt sitt ansvar.


LES OGSÅ: Gjenopplev forrige måneds Gorillaz-konsert på Demon Dayz her.

Arrangøren sier til rockebladet at man aldri kommenterer pågående rettssaker, mens Rolling Stone ikke har fått svar verken fra talspersoner for Stefani eller Stricklin.

(©NTB)


ANNONCE