Nyhet

Raser mot at presidenten bruker monsterhiten deres

«Despacito» er blitt en global monsterhit, som mange lager sine egne mer eller mindre festlige versjoner av. Men nå raser artistduoen bak mot Venezuelas president Nicolás Maduro – og hans omskrivning.

Despacito er blitt en global monsterhit, som mange lager sine egne mer eller mindre festlige versjoner av. Men nå raser artistduoen bak mot Venezuelas president Nicolás Maduro – og hans omskrivning.

Hans folk har nemlig tatt i bruk Despacito i en kampanje. Dette i form av en remiks som begynner med «for enighet og fred i vårt land», og der Maduro ifølge Billboard sier klart fra til sine motstandere at grunnlovsendringen vil skje, uansett innvendinger.

LES OGSÅ: Malaysia forbyr monsterhiten.


Det vil ikke Luis Fonsi, som i 2009 opptrådte på Fredspriskonserten i Oslo, ha noe av.

— Min musikk er for dem som ønsker å lytte til den og nyte den, ikke for å bli brukt som propaganda som forsøker å manipulere viljen til et folk som roper etter frihet og en bedre fremtid, het det fra Luis Fonsi på Instagram, der han også fastslår at han verken er blitt konsultert eller har autorisert presidentkampanjens tekstendringer.

Artikkelen fortsetter under bildet.


 

 

A post shared by Luis Fonsi (@luisfonsi) on


Også Daddy Yankee trår til i sosiale medier, og spør retorisk: «Hva kan man forvente av et menneske som har stjålet livet til så mange unge mennesker fylt med drømmer?».

— Å ta en låt ulovlig går ikke an å sammenligne med det bruddet som de begår og har begått i Venezuela.

LES OGSÅ: Linkin Park tilbake på listene - etter vokalistens bortgang.


Despacito ble i forrige uke erklært som tidenes mest strømmede låt, med mer enn 4,6 milliarder avspillinger. Låtteksten handler i bunn og grunn om hvordan Fonsi vil gjøre det med drømmedama – og det er, som tittelen sier, «sakte».

Er du ikke lei, kan du få et gjenhør med låta under.


(©NTB)

ANNONCE