Nyhet

— Jeg vil heller spise min egen dritt

Liam Gallagher er klar og tydelig på at han ikke er særlig gira på å se broren åpne konsertene til U2 i Europa denne sommeren.

Liam Gallagher er klar og tydelig på at han ikke er særlig gira på å se broren åpne konsertene til U2 i Europa denne sommeren.

U2 er for tiden ute på en stor turné for å feire at det er 30 år siden albumet Joshua Tree ble sluppet - og irene har så langt fått svært gode anmeldelser for konsertene på turneen. I Europa skal Noel Gallagher's High Flying Birds være oppvarmer på flere konserter.

LES OGSÅ: Derfor droppet han konsertene på Glastonbury.


Da Noel Gallaghers bror Liam Gallagher (bildet) nylig fikk spørsmål på Twitter om hvorvidt han skulle dra å se en av disse konsertene svarte han temmelig direkte:

— Jeg vil heller spise min egen dritt.

Den tidligere Oasis-vokalisten spilte sin første norske konsert som soloartist under Bergenfest i forrige måned - en opptreden som ble anmeldt til fire stjerner her i GAFFA.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Både Liam og Noel har planer om albumslipp i 2017. Liam Gallaghers første soloalbum As You Were slippes 6. oktober, mens Noel Gallagher's High Flying Birds' album slippes en drøy måned senere - 9. november.


Se Twitter-meldingen til Liam under.


LES OGSÅ: Advarer håpefulle musikere.

ANNONCE