Nyhet

Avlyser sine to siste konserter på Wembley

Er dette slutten på Adeles turnéliv?

Er dette slutten på Adeles turnéliv?

I går kunne vi melde om at Adele (bildet) hadde utbrodert noen av uttalelsene hun kom med under en konsert i New Zealand tidligere år i det offisielle konsertprogrammet, før sine siste konserter på den lange turnéen i kjølvannet av utgivelsen av albumet 25.

LES OGSÅ: Adele med personlig innrømmelse om turnélivet.


I det håndskrevne brevet i programmet fans på Wembley Stadion i London kunne kjøpe sto det blant annet følgende:

«Jeg ønsket at mine siste konserter skulle være i London, for jeg vet ikke om jeg noensinne kommer til å turnere igjen. Og jeg ønsket at min siste konsert skulle være hjemme».

Avlyser


Nå er det klart at de to siste (av fire) konserter hun skulle holdt på Wembley har blitt avlyst. Dette på grunn av stemmeproblemer.

På Twitter har hun i natt delt en oppdatering hvor hun skriver at hun etter et besøk hos legen har fått beskjed om å avlyse de to gjenværende konsertene på grunn av skader på stemmebåndene. På sedvanlig Adele-vis skriver hun blant annet: «Who the fuck cancels a show at Wembley Stadium?».

LES OGSÅ: Dette er Sigrids favorittlåt akkurat nå.


Adele har det siste halvannet året turnert verden over med 119 konserter før de siste avsluttende fire på Wembley i London.

Turnéen besøkte også Oslo og Telenor Arena i fjor vår. Vår anmelder Victoria Tronstad var på plass og tildelte konserten fem stjerner i sin anmeldelse.

Les hele meldingen fra Adele under.


LES OGSÅ: Flere voldtekter på svenske festivaler.


ANNONCE