Nyhet

Store artist-samarbeid på scenen under den amerikanske Grammy-utdelingen om to uker

Daft Punk og The Weeknd, Dave Grohl, A Tribe Called Quest og Anderson .Paak. Prisutdelingen ser ut til å by på nok av stjernedryss også i år.

12. februar går den amerikanske Grammy-utdelingen av stabelen - den amerikanske Spellemann, om du vil. Og fra tidligere av er det bekreftet at store navn som Adele, Metallica, Bruno Mars, John Legend og Carrie Underwood vil stille opp på scenen, men dagens pressemeldinger fra arrangørene av utdelingen vekker både glede og oppsikt.

Først og fremst; The Weeknd skal opptre live sammen med Daft Punk (bildet). Daft Punk medvirker som kjent på to av låtene til den snart norgesaktuelle canadiske artistens siste album Starboy.

I tillegg melder Pitchfork i dag at A Tribe Called Quest, som tidligere i dag ble annonsert til sommerens Roskilde Festival, skal gjøre en opptreden sammen med stjerneskuddet Anderson .Paak og Foo Fighters' Dave Grohl.

WOW!

På den negative siden har store navn som Kanye West, Drake og Justin Bieber, ifølge TMZ gått til boikott av prisutdelingen fordi den ikke lenger er relevant eller representativ. Spesielt for unge og svarte artister.

James Corden skal lede utdelingen som arrangeres i Los Angeles 12. februar.

Her kan du se musikkvideoen til The Weeknd og Daft Punks Starboy:

ANNONCE