Nyhet

Sondre Lerche bekreftet til årets Bergenfest

Den Brooklyn-baserte bergenseren er klar for å vende hjemover til sommeren.

Om knappe to uker legger Sondre Lerche (bildet) ut på sin mest omfattende norgesturné noensinne. Hjembyen Bergen var i første omgang ikke oppført på turnélisten (som inkluderer 40 byer og tettsteder i Norge!), men det ble lovet at flere konserter skulle annonseres etter hvert. 

I dag er det blitt klart at den Brooklyn-baserte artisten også vender hjemover. Han skal nemlig spille under årets Bergenfest i juni.

— Vi gleder oss vilt til å spille på Bergenfest – det er alltid like stas, sœrlig nå som det er blitt en så stor og digg greie for alle bergensere. Ekstra stas at det skjer etter både Norges-, Amerika- og Europa-turné, vi kommer til å vœre i kanonform. Det blir hett, ømt og rått, sier han i en kommentar til GAFFA.


Bergenfest 2017 arrangeres onsdag 14. juni til lørdag 17. juni, med artister som Liam Gallagher, Karpe Diem, Tove Lo, John Olav Nilsen & Nordsjøen, Whitney, Hjerteslag, Cass McCombs, Julia Jacklin, Store P, Bryan Ferry, Benjamin Clementine og Passenger på programmet.

Festivalpass og dagspass til alle dagene på Bergenfest er nå i salg – og du kan som alltid få kjøpt billetter kjapt og enkelt via GAFFA LIVE.

Sondre Lerche planlegger også å slippe ny musikk allerede denne våren.


Hør den nyeste singelen hans, I'm Always Watching You, her:

 


ANNONCE