Nyhet

Går hardt ut mot Trump i ny podcast

”Han sprer rasisme og intoleranse”, sier Bruce Springsteen om USAs kommende president.

Det er ingen hemmelighet at Bruce Springsteen (bildet) ikke er fornøyd med at Donald Trump er valgt til USAs 45. president. Han har ved en rekke anledninger uttrykt sin misnøye med ham. Under valgkampen støttet han Hilary Clinton, blant annet ved å opptre under hennes siste valgmøte.

Tidligere har han blant annet uttalt om Trump at "dette er en mann hvis visjon er begrenset til ikke mer enn ham selv, som i den grand mangler verdighet, og som vil sette sine egne interesser og sitt høye ego høyere enn det amerikanske demokratiet".

Nå går han hardt ut mot Trump i en podcast. I "WTF" med Marc Maron sier han blant annet at han mener at Trumps radikale synspunkter på en rekke områder kan medvirke til å gjøre dem allment akseptert. Han mener Trump fremmer hykleri, rasisme og intoleranse.


I podcasten snakker han også om andre ting, blant annet om oppveksten og om forholdet til faren sin, om farens mentale helse, og hvordan han, i motsetning til faren, fant et ”livsprosjekt” som viste ham en vei i livet.

Hør på hele podcasten her.

ANNONCE